Novinky

LAST MINUTE ve vašich službách aneb jak si vybrat super dovolenou

13.05.2024

Ještě před několika lety vypadala dovolená na poslední chvíli asi takhle: Nejprve počkat, až cena zájezdu klesne, a pak rychle jednat. Doma jste pak chvatně sbalili kufr a hurá na letiště! Časy se ale mění a ani last minute už není tím, čím bývalo.

Dnes můžete získat zájezd last minute za výrazně nižší cenu pokud si ho rezervujete několik dní nebo dokonce týdnů předtím, než chcete jet.

Výhody last minute

Hlavním benefitem nabídek na poslední chvíli je bezpochyby jejich lákavá cena. Last minute zájezdy lze pořídit se slevou až 70 %. Díky ní mohou cestovatelé volit dovolenou, kterou by si za plnou sazbu dovolit nemohli. Třeba do exotických krajů, na tropické ostrovy či do dalekých destinací.

Jak si pohlídat ty nejlepší nabídky?

1.     Hledejte na prověřených serverech

Na stránkách cestovek najdete většinou veškeré nabídky zájezdů na poslední chvíli. Nicméně jejich vyhledávání může být časově náročné, pokud prohledáváte web po webu. Velké množství nabídek na jednom místě nabízí některé velké zprostředkovatelské servery. Hledat zde je uživatelsky jednodušší a díky množství zájezdů i efektivnější.

2.     Zeptejte se v cestovce

Alternativou, které mnozí dávají přednost, je navštívit osobně pobočku cestovní kanceláře. Tady totiž můžete narazit na vynikající nabídky, které online nejsou k dispozici. K tomu lze využít rad personálu a jejich pomoc s nalezením ideální dovolené dle vašich požadavků.

3.     Nastavte si hlídání last minute nabídek

Existují stránky, které sledují všechny nabídky cestovních kanceláří. Pokud objeví levnější zájezd, dají vám hned vědět. Když na web přejdete, můžete si prohlédnout všechny levné zájezdy a porovnat je.

Naše rada: Než koupíte zájezd přečtěte si recenze

Při výběru lokality i hotelu vám mohou pomoci recenze od návštěvníků tohoto místa. Dozvíte se zde mnoho informací, které v detailu zájezdu či na webu hotelu uvedené nejsou. Mohou se týkat kvality ubytování, stravy či úklidu, čistoty pláže atd. Pro objektivní posouzení recenzí počítejte ty nejčerstvější a porovnejte více webů, případně i těch zahraničních.

Cestovní pojištění od Slavia pojišťovny s mnoha výhodami podle své vlastní volby si v řádu minut můžete sjednat on-line. Více podrobností ZDE.


10.05.2024

Rozhovor o majetkovém pojištění – Ředitel interního obchodu Tomáš Mohorko

Číst článek
16.05.2024

Jak se promlsat Evropou na dovolenou

Číst článek
< Zpět na archiv článků
Zde se zobrazí výsledky vyhledávání